Anna Karnov & Clara Mahler

There are no products matching the selection.

Anna Karnov og Clara Mahler beskriver deres samarbejde således…

"Et skønt samarbejde mellem en arkitekt og en designer, hvor 1 + 1 giver 3, og hvor vidensdeling og nysgerrighed giver rammerne for en spændende designudvikling og -modning.

Som produktudviklere har vi et ansvar for ikke at bidrage til overproduktion, og fokus er derfor at designe produkter der skaber stor værdi for brugeren.
Bæredygtige produkter med lang levetid, tidløst frem for tidstypisk - langsigtede produkter, som kan følge brugeren i flere livsfaser, og som er vores definition på et vellykket design."

Anna Karnov og Clara Mahler har siden 2019 drevet fælles designstudio med base i Århus. Begge har dog før den fælles tid designet for anerkendte danske møbelbrands.

Anna har en Bachelor- og Kandidatuddannelse i møbeldesign fra Arkitektskolen Århus, og Clara en Bachelor i Arts & Industrial design fra Designskolen i Kolding. 

Inspirationen opstår i mødet mellem traditionelt håndværk og moderne produktionsmetoder, materialers taktilitet og egenskaber.

Vores designs tager udgangspunkt i produkter der skaber stor værdi for brugeren, bæredygtige produkter med lang levetid, tidløst frem for tidstypisk og produkter som kan følge brugeren i flere livsfaser. 

Største drivkraft er det enestående der opstår i et samarbejde, hvor 1 + 1 giver 3. Når man er to der supplerer og udfordrer hinanden med vidensdeling og nysgerrighed, skabes rammerne for en spændende designudvikling og -modning. I samarbejdet er det enormt vigtigt for os at have det sjovt, at hygge os og nørde med processen og detaljerne, hvilket ender ud i grundige produkter vi begge kan stå inde for.

Vi drømmer om at designe funktionelle produkter af høj kvalitet med holdbar æstetik, som står i kommende generationers hjem og som bærer på aftryk fra flere livshistorier.